Товар за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Полска

Македонија

Сите региони

Скопје

4365 Wilkowice (RYBA

Перо наков 25

Пунктови за товар

Пунктови за растовар

Подготвен за товарање

11/12/2018

Рок на испорака

16/12/2018

Детали за камионот

Камион

  Полуприколка со церада

Носивост

  24000

Должина

  12-13 метр

Обем

  18 еуро па

Дополнителни информации

Вид на товар

Цена

Сите видови на товари

  1050

  -Царинење на тркала - сите трошоци на транспортерот до Електроелемент Скопје

Валидност на понудата

31/12/2018

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

Elektroelement Skopje

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Трговска фирма / Увозник, извозник

Македонија

SKOPJE , 1000

ul. Pero Nakov br 25 Skopje

00389 2 2580 773

070 637 958

Zoranco.Sotirov@elektroelement.com.mk

www.elektroelement.com.mk

Uvoz i izvoz na trgovska roba.- elektromaterijali- vodovodni i kanalizacioni materijali- crna i oboena metalurgija- hemiski proizvodi- masinski delovi i materijali

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com