Товар за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Грција

Македонија

Thessaloniki

Скопје

SIDENOR n.n.

Перо наков 25

Пунктови за товар

Пунктови за растовар

Подготвен за товарање

12/04/2019

Рок на испорака

14/04/2019

Детали за камионот

Камион

  Полуприколка со церада

Носивост

  11 ton.

Должина

  6 m

Обем

Дополнителни информации

Вид на товар

Цена

Сите видови на товари

  350 еур

  - царинење на тркала - можност за утовар со кран од горе.

Валидност на понудата

30/04/2019

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

Elektroelement Skopje

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Трговска фирма / Увозник, извозник

Македонија

SKOPJE , 1000

ul. Pero Nakov br 25 Skopje

00389 2 2580 773

070 637 958

Zoranco.Sotirov@elektroelement.com.mk

www.elektroelement.com.mk

Uvoz i izvoz na trgovska roba.- elektromaterijali- vodovodni i kanalizacioni materijali- crna i oboena metalurgija- hemiski proizvodi- masinski delovi i materijali

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com