Товар за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Унгарија

Македонија

Сите региони

Скопје

Budimpesta

Пунктови за товар

Пунктови за растовар

Подготвен за товарање

15/01/2019

Рок на испорака

18/01/2019

Детали за камионот

Камион

  Полуприколка

Носивост

 

Должина

 

Обем

Дополнителни информации

Вид на товар

Цена

Сите видови на товари

Валидност на понудата

17/01/2019

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

Transbumerang

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Транспортна фирма / Превозник

Сите држави

Skopje

Eseninova 2

075441355

transbumerang.mk@gmail.com

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com