Товар за меѓународен транспорт

Се товари од

Се растоварува во

Велика Британија / Англија

Македонија

Bristol

Скопје

Axis Hawkfield Way,

Перо наков 25

Пунктови за товар

Пунктови за растовар

Подготвен за товарање

12/02/2019

Рок на испорака

17/01/2019

Детали за камионот

Камион

  Полуприколка со церада

Носивост

  2 paleti 1

Должина

 

Обем

Дополнителни информации

Вид на товар

Цена

Сите видови на товари

  540 eur

  Doneseno do magacin Elektroelement

Валидност на понудата

28/02/2019

Покажување на карта

Покажи мапа

Контакт

Фирма

Elektroelement Skopje

Опис

Вид на фирма

Држава

Град

Адреса

Телефон

Мобилен

e-mail:

www:

Трговска фирма / Увозник, извозник

Македонија

SKOPJE , 1000

ul. Pero Nakov br 25 Skopje

00389 2 2580 773

070 637 958

Zoranco.Sotirov@elektroelement.com.mk

www.elektroelement.com.mk

Uvoz i izvoz na trgovska roba.- elektromaterijali- vodovodni i kanalizacioni materijali- crna i oboena metalurgija- hemiski proizvodi- masinski delovi i materijali

Корисничко име:

Лозинка:

Преглед на товари

Објави товар

Преглед на камиони

Објави камион

Список на субјекти

Blabla.com